trón, oltár, szövetség, metafizika

Vallás-genocídium – a mai emléknappal nyit a METATHRON

2020/08/22. - írta: Illyés Szabolcs

Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket

A kicsik, az elveszettek, a terrorral szemben ellenállni képtelenek fizikai elpusztítása az emberi történelem minden pillanatában – így a jelenben is folyamatos. Ezzel együtt maga is folyamat. Amelynek első pontja a legsebezhetőbbek legsebezhetőbb részének: a lelkük eltiprása, a reményük összetörése, hitük elpusztítása. Ma, amikor a média mainstreamje mindenek előtt a te hitedet gyalázza és pusztítja gúnnyal és közönnyel – a puha terrorral, emléknap van. Ha hiszel, a te emléknapod.

 

saint-stephen.jpg

A legnagyobb magyar hírgyűjtő oldal nulla találatot ad az alábbi keresésre: „vallási üldözöttek emléknapja“. Pedig emléknap van: a hitük, vallási világnézetük, spirituális világlátásuk miatt meggyalázottak, megalázottak, a hívők tanúságtételének emléknapja, melyet az ENSZ rendelt el minden tagállama számára. A nulla tökéletesen jelzi és visszaadja, miért van ma mindennél nagyobb szükség egy olyan médiafelületre, mely a valóban legkisebbek, legtörékenyebbek legmagasabb értékű jogának: a lelki integritásukhoz való szabadságjognak a védelmében száll szembe mindennel, ami valódi, élesfogú terror és vele egyenértékű, álcázott pusztítás. Mármint polkorrektségbe, szabadelvnek hazudott értéktelen élvezetsóvárgásba csomagolt, lassú lélek-gyilkosság.

ke_pernyo_foto_2020-08-22_11_24_54.png

A szellemi ellenállás missziójnak tesz eleget a METATHRON, amely nem fog elhallgatni egyetlen, szerkesztőinek tudomására jutó jogtiprást, fenyegetést, gyűlölködést vagy önhatalmú gúnyolódást sem. Semmit, ami a legkisebbeket célozza a mainstream-média, a divatos politikai korrektség mögött bujkáló szellemi agresszió és bármely függelmi viszonnyal való visszaélést gyakorlók részéről. A valódi értékek bázisán élő kisebbségek szellemi védelme a jövőbeni túlélésük keretének biztosítása kell, hogy legyen.

Beszédes: egyetlen emelt fő vette a bátorságot, hogy közzé tegye ma reggelre: „Ma, a vallási üldözöttek emléknapján azokról az ártatlanok millióiról emlékezünk meg, akik hitük megvallása miatt szenvednek diszkriminációt vagy üldözést.“ Ő Azbej Tristan, a Hungary Helps, a magyar központi források humanitárius célokhoz való biztos eljutását felügyelő és koordináló állami szervért felelős államtitkár. Se pap, se lelkész, se gyülekezeti szolgálattevő nem tartotta ezt számon -- ami nem feltétlen hiba, de mindenképpen informatív. Az üldözés ugyanis a zsidó-keresztény civilizáció minden valódi értékbázissal rendelkező közösségének létező és alkotó-eleme. Kezdetüktől pusztulásukig. Amennyiben ez a mindennapi létük számára közömbös – úgy a céljuk elérése azzal arányosan mind távolibb lesz.

„Boldogok vagytok, ha miattam gyaláznak és üldöznek benneteket.“ Ezt Názáreti Jeshua, a messiás-király csodarabbi, a keresztények valóságos istene mondta az övéinek. A METATHRON központi üzenete ennek a szellemi igazságnak a kiemelése és méltó pozícionálása a mai közéletbe, a média népirtói által fertőzött mainstream idegközpontjába. Ahol lassú gyűlölet-bűnök révén évtizedek óta eltiportak és semmivé tettek szellemi kincseket.

A mai nap egyben ünnep is. A keresztények vére magvetés, ezt Jusztinusz mártír tanúbizonysága kétezer éve teszi bizonyosságá minden, igazán „jogvédő“ számára. A kín és a halál a hívők életének magva. Ezzel korrelál, hogy a mai, nemzetközi nap célja a gyakran elfeledett áldozatok és túlélők tiszteletben tartása, hogy azt az ENSZ-ben tavaly áprilisban aláhúzták: a támadások sokaságára, többek között az új-zélandi Christchurch mecsetjeire, valamint a Srí Lanka-i keresztényekkel szemben Húsvét vasárnapján elkövetett genocídium-folyamatokra hivatkozva. A vallási csoportok iránti gyűlölet az ENSZ interpretációjában ártatlan emberek tömeggyilkosságához vezet, ma a világ lakosságának egyharmada szenved valamiféle vallási üldözéstől. A terrorcselekmények célja a vallási közösségek tagjainak megfélemlítése, és visszatartása a vallásuk gyakorlásától, nyilvános képviseletétől.

A papok elrablásának és meggyilkolása, a vallási vezetők eltüntetése és áttelepítése, a valláson vagy meggyőződésen alapuló kínzás és erőszak csak példa a vallási kisebbségek elleni üldöztetésre és megkülönböztetõ viselkedésre – körvonalazza a világszervezet. A METATHRON szerkesztősége ezzel egyetért és ezt ki is bővíti: a nemzeti kisebbségek kérdése, az autonómiaharcok mind az ellenállás bázisát képzik. Harcos médiát szervezünk hát.

A gyűlölet-bűncselekmények feltárása a kicsik eltiprásáról való híradás, a mainstreammel szembeni ellenállás csak érték-bázison történhet. Ezért írhatjuk a METATHRON fejlécébe: zsidó-keresztény civilizációs misszió.

 

 

komment
süti beállítások módosítása